Innovació
Creem un model tecnològic adaptat amb els millors recursos, complint les necessitats dels nostres clients, aportant solucions en matèria de mobilitat i desenvolupament.
Innovació
Disseny
Apostem per la personalització dels serveis, a través de recursos tecnològics i perfil professional de suport de màrqueting i comunicació, oferint la millor qualitat.
Disseny
Digitalització
En Ciudadanos Digitales millorem la planificació i gestions urbanes per a oferir espais inclusius, segurs, resistents i sostenibles. La tecnologia i la digitalització són el nostre fort.
Digitalització
Assessorament
Acompanyem als nostres clients en l'esbós d'estratègies tecnològiques en funció dels seus objectius. Oferint un disseny personalitzat de les solucions oferides, amb serveis adaptats a les seues necessitats.
Assessorament
Manteniment
Creem un pla de suport tecnològic a mesura garantint una correcta actualització dels serveis oferits i la tecnologia emprada. Usant metodologies de treball optimitzades i eficients.
Manteniment
Qualitat
Proporcionem aplicacions intel·ligents que garantisquen beneficis, millorant la qualitat de vida en àmbits que van des de la seguretat pública fins a la salut i el transport.
Qualitat

Casos d’èxit

Notícies

2020-02-14 (1)
VII Jornada sobre Ciutats segures, sostenibles i intel·ligents

La Universitat Politècnica de València presenta, la VII Jornada sobre Ciutats segures, sostenibles i intel·ligents, una plataforma d’intercanvi d’informació i experiències amb especialistes de l’Administració, empreses i associacions, per a professionals del sector.
Esdeveniment en el qual vam poder tractar temes d’actualitat de projectes de desenvolupament de Smart Cities.

Contacte

Pots contactar amb nosaltres emplenant el formulari adjunt, enviant-nos un correu electrònic o telefònicament. El nostre equip estarà encantat d’atendre’t.

Direcció:
Tres Forques, 149
46014 – Valencia,
Spain

Email: info@ciudadanosdigitales.es