Innovació
Creem un model tecnològic adaptat amb els millors recursos, complint les necessitats dels nostres clients, aportant solucions en matèria de mobilitat i desenvolupament.
Innovació
Disseny
Apostem per la personalització dels serveis, a través de recursos tecnològics i perfil professional de suport de màrqueting i comunicació, oferint la millor qualitat.
Disseny
Digitalització
En Ciudadanos Digitales millorem la planificació i gestions urbanes per a oferir espais inclusius, segurs, resistents i sostenibles. La tecnologia i la digitalització són el nostre fort.
Digitalització
Assessorament
Acompanyem als nostres clients en l'esbós d'estratègies tecnològiques en funció dels seus objectius. Oferint un disseny personalitzat de les solucions oferides, amb serveis adaptats a les seues necessitats.
Assessorament
Manteniment
Creem un pla de suport tecnològic a mesura garantint una correcta actualització dels serveis oferits i la tecnologia emprada. Usant metodologies de treball optimitzades i eficients.
Manteniment
Qualitat
Proporcionem aplicacions intel·ligents que garantisquen beneficis, millorant la qualitat de vida en àmbits que van des de la seguretat pública fins a la salut i el transport.
Qualitat

Casos d’èxit

Notícies

Diseño sin título (22)
Plataformes digitals i privacitat

Què ocorre amb la informació que cedim a través d’Internet? El creixent ús de mitjans digitals per a tota mena d’activitats quotidianes i de rellevància social, durant el confinament i la crisi sanitària provocada pel COVID-19, ha suscitat aquesta pregunta. Accedeix a l’article i coneix més sobre la privacitat i seguretat en plataformes digitals.

WhatsApp Image 2020-04-15 at 18.22.15
La tecnologia en la lluita contra el Covid-19

La crisi sanitària actual ha donat lloc a la creació de diferents eines tecnològiques destinades a combatre el Covid-19. La tecnologia s’ha convertit en la millor aliada per a gestionar amb agilitat i precisió la situació, així com per a donar suport a la ciutadania. Algunes de les propostes digitals que s’han llançat durant la pandèmia han sigut AsistenciaCOVID-19 o Hispabot-Covid19.

Contacte

Pots contactar amb nosaltres emplenant el formulari adjunt, enviant-nos un correu electrònic o telefònicament. El nostre equip estarà encantat d’atendre’t.

Direcció:
Tres Forques, 149
46014 – Valencia,
Spain

Email: info@ciudadanosdigitales.es