Qui som

Per què triar-nos?

El desenvolupament i creixement demogràfic i urbà requereix de solucions que garantisquen una correcta governança, planificació i gestió pública adequada, cohesió social i creixement econòmic sostenible.

Amb l’objectiu de fer front a aqueixos nous reptes, Pavapark empresa líder en mobilitat sostenible i eficient; pertanyent al Grupo PAVASAL, amb més de 75 anys d’experiència en el sector de les infraestructures i la construcció, juntament amb Soluciones Cuatroochenta S.A. empresa líder en Business Performance Techs així com en tecnologies orientades a la millora de resultats en les organitzacions, amb focus en el desenvolupament d’apps i la transformació digital i implantació, han constituït al 50% la societat Ciudadanos Digitales SL, firma TIC especialitzada en el desenvolupament de projectes digitals en ciutats i territoris per a transformar els seus processos i relacions de manera lògica, responsable i segura, aportant valor i servei a la ciutadania. Fonamentalment, a través de projectes tant de tecnologia web i app, com de processos i desenvolupament de plataformes.

La tecnologia i les dades són eines de transformació per a la creació de ciutats i comunitats intel·ligents, ajudant les empreses i als residents a prendre les decisions més apropiades que milloren la qualitat de vida.

Ciudadanos Digitales té un compromís de cooperació social per a superar el desafiament que suposa el canvi social i creixement urbà dels últims decennis oferint eines de transformació digital i protecció i salvaguarda del patrimoni cultural a través de la col·laboració públic-privada.

Ciudadanos Digitales